Wat als je partner leeft met kanker?
Wat kan je betekenen voor je partner die kanker heeft? Hoe zorg je voor jezelf? Bekijk de tips van Tim, de partner van Freya.
Het is onze missie om kanker bespreekbaar te maken en te durven praten over de dingen die je als patiënt of dierbare van een patiënt bezig houden. Freya geeft tips voor patiënten en hun omgeving.
Wat kan je betekenen voor je partner die kanker heeft? Hoe zorg je voor jezelf? Bekijk de tips van Tim, de partner van Freya.
Ontdek 2 inloophuizen in de omgeving van Gent: je kan er inspiratie vinden of op adem komen.
Wat na je kankerbehandeling? Hoe vind je jezelf terug? Freya geeft de tips waarvan ze zelf ondervond dat ze werken.
Angst en onzekerheid na een kankerbehandeling komt veel voor. Hoe ga je er best mee om? Oncopsychologe Sarah Hauspie geeft advies.
Hoe ga je ermee om als je behandelingen blijven aanslepen? Oncopsycholoog Sarah Hauspie geeft advies.
Vind je het moeilijk om op bezoek te gaan bij iemand die kanker heeft? Misschien kunnen deze tips je helpen om te weten wat je beter wel en niet doet.
Praten over kanker is niet altijd makkelijk. Freya geeft haar persoonlijke kijk op veel voorkomende reacties. Bekijk haar tips in deze video.
Het is normaal dat je onzeker bent. Waar je kan op letten, ontdek je in deze video.
Tijdens een kankerbehandeling kan je in het ziekenhuis gratis terecht bij een oncopsycholoog. Bekijk meer uitleg van oncopsychologe Sarah Hauspie.
Herbeluister de aflevering.
Een second opinion of tweede mening vragen over je diagnose of je behandeling is een goed idee. Freya legt uit hoe je het best aanpakt.
Kanker is al 20 jaar een ingrijpend deel van het leven van Freya. Zo gaat zij ermee om.